Cookie- en privacyverklaring

Alle posts op deze site van JxK Travellers zijn geschreven door JxK en zijn onze persoonlijke mening, tips en ervaringen.
Dat wil zeggen dat we alle bestemmingen zelf hebben bezocht en alle producten persoonlijk hebben uitgetest.
Als we hotels, restaurants, … vermelden, dan is dit omdat we er zelf geweest zijn, en we dit duidelijk vermelden als we ze ook willen aanbevelen.

Alle teksten en foto’s op deze website zijn eigendom van JxK en mogen niet worden overgenomen zonder schriftelijke toestemming en duidelijke bronvermelding.

Alle onze reizen betalen we zelf. We maken op sommige pagina’s gebruik van affiliate links, wat betekent dat we een kleine commissie kunnen ontvangen voor de vele uren die we aan deze blog spenderen en de inspiratie die we jullie geven. Het kost jou niks extra, als je een aankoop doet via een affiliate link.

We doen ons best om oudere artikels up to date te houden, maar hou er rekening mee dat dit om persoonlijke verhalen gaat, die kunnen wijzigen in de tijd.

Om onze website goed te laten werken en om beter inzicht te krijgen in het verkeer op onze website, plaatsen we soms informatiebestandjes op uw computer of ander apparaat, zogenaamde cookies.


Bij vragen of opmerkingen kan u contact opnemen via travellers@jxk.be.